Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Varza La Cuptor Cu Carne

Varza La Cuptor Cu Carne. ~ 1 varza de aprox. Mai multe retete cu varza gasiti aici. Se foloseste carne de curcan, de cumparat, gata tocata. Trebuie se rumeneasa pe deasupra, sa prinda o crusta frumoasa. In vasul pentru cuptor, pui jumatate din varza, pe care o storci bine, peste ea pui toata carnea distribuita uniform si jumatate din presari sare si o parte din marar, iar apoi completezi cu restul de varza, tot bine stoarsa si deasupra restul din tigaie.

Rata cu varza murata la cuptor. Poate te intereseaza si varza cu carnati si ardei gras. 1 varza proaspata de 2 kg. In reteta se pot folosi rosii si fasii de ardei fatuiala preparatului inainte de a fi dat la cuptor, se da cu un strat subtire din branza de capra, data pe razatoare. Amesteca cubuletele de carne cu piper, sare, boia de ardei, cateii de usturoi pisati si doua linguri de ulei.

Pin On Food And Drink
Pin On Food And Drink Source from : https://www.pinterest.com/pin/687713805573767541/
In vasul pentru cuptor, pui jumatate din varza, pe care o storci bine, peste ea pui toata carnea distribuita uniform si jumatate din presari sare si o parte din marar, iar apoi completezi cu restul de varza, tot bine stoarsa si deasupra restul din tigaie. Se unge cu unt sau ulei o tava termorezistenta (de 15 x 23 cm). Am pus citeva bucatele de slaninuta si deasupra peste varza, am turnat un pahar cu apa calduta, am acoperit cu o folie de aluminiu si am bagat in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de cca o ora. Amesteca cubuletele de carne cu piper, sare, boia de ardei, cateii de usturoi pisati si doua linguri de ulei. Va marturisesc ca este o reteta ce se prepara foarte usor, este hranitoare si putin costisitoare, deci la treaba si la papat apoi.

Varza se spală, se curăţă şi se taie fideluţă.

~ 1 varza de aprox. Mod de preparare varza murata calita, la cuptor. Mâncarea de varză călită la cuptor se prepară ușor, cu efort minim. Mâncarea aceasta este o specialitate ungurească. Se spala carnea si se taie in cubulete.

Se unge cu unt sau ulei o tava termorezistenta (de 15 x 23 cm). 2 morcovi potriviti 1 lta piper negru macinat 1 lta cimbru 1 lta boia dulce. Se spala carnea de porc si se feliaza ca pentru gratare (sa nu fie felii foarte groase). Se poate utiliza numai varza cruda. In reteta se pot folosi rosii si fasii de ardei fatuiala preparatului inainte de a fi dat la cuptor, se da cu un strat subtire din branza de capra, data pe razatoare.

Pin On Groaking Retete Culinare
Pin On Groaking Retete Culinare Source from : https://ro.pinterest.com/pin/508977195386559183/
Se spala carnea si se taie in cubulete. Se aseaza un pic mai mult de jumatate din varza calita in tava. Se condimenteaza cu sare si piper negru macinat. Se poate face cu orice fel de carne. Va marturisesc ca este o reteta ce se prepara foarte usor, este hranitoare si putin costisitoare, deci la treaba si la papat apoi.

Varza alba 2 kg, morcovi 3 buc, ceapa alba 2 buc, rosii 3 buc, pulpe de pui cu os 4 buc, ulei de floarea soarelui 50 ml, piper negru 1 lingurite, ierburi uscate (busuioc, patrunjel, etc) 2 lingurite, sare 1 linguri.

Varza se spală, se curăţă şi se taie fideluţă. Acestea sunt opționale și se adaugă ulterior. Varza gătită astfel este și mai dietetică deoarece ceapa nu este prăjită separat. 2 morcovi potriviti 1 lta piper negru macinat 1 lta cimbru 1 lta boia dulce. Cine vrea o portie de varza calita, dar putin mai altfel.

Varza alba 2 kg, morcovi 3 buc, ceapa alba 2 buc, rosii 3 buc, pulpe de pui cu os 4 buc, ulei de floarea soarelui 50 ml, piper negru 1 lingurite, ierburi uscate (busuioc, patrunjel, etc) 2 lingurite, sare 1 linguri. Varza cu carne sau un fel de sarmalute dezbracate. Mod de preparare varza murata calita, la cuptor. Se poate utiliza numai varza cruda. Amesteca cubuletele de carne cu piper, sare, boia de ardei, cateii de usturoi pisati si doua linguri de ulei.

Varză Cu Rasol De Porc La Cuptor Ciolan Cu Varză Murată In 11 Pași
Varză Cu Rasol De Porc La Cuptor Ciolan Cu Varză Murată In 11 Pași Source from : https://www.retetedecasa.com/rasol-de-porc-la-cuptor-cu-varza-murata/
Se aseaza apoi toata carnea pe varza. Pui umplut cu gutui și dovleac la cuptor. Rețeta de varză călită la cuptor poate fi și una de post (vegană) dacă renunțăm la carne și afumătură. Ei bine, am facut varza cu carne de porc la cuptor si a iesit foarte bine, foarte gustoasa. Se foloseste carne de curcan, de cumparat, gata tocata.

Taiem kaizerul felii si il prajim in uleiul incins.

Va marturisesc ca este o reteta ce se prepara foarte usor, este hranitoare si putin costisitoare, deci la treaba si la papat apoi. Mod de preparare varza noua cu carne de curcan: Vasul de copt se pune in cuptorul. Acestea sunt opționale și se adaugă ulterior. Mai adaugi jumatate de pahar de apa.

Posting Komentar untuk "Varza La Cuptor Cu Carne"