Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Deducere Personala Somaj Tehnic

Deducere Personala Somaj Tehnic

Somaj tehnic din 16 martie 2020. Deducere personala in cazul cetateanului strain deducere personala 2020.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Indemnizatie de somaj tehnic suportata din fondurile angajatorului. Alte detalii cu privire la indemnizația pentru șomajul tehnic. In cazul in care un salariat are 12 zile somaj tehnic si alte 8 zile lucrate, deducerea se aplica doar pentru suma cuvenita celor 8 zile lucrate sau la total brut realizat?

Covid 19 Tot Ce Trebuie Să știi Despre șomajul Tehnic Ghid Complet Avocatoo
vizitati articolul complet aici : https://www.avocatoo.ro/blog/covid-19-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-somajul-tehnic-ghid-complet/
Suma totala a deducerilor este corecta= 740 lei, dar ma intreb de ce in stat apare 510 deducere. Ma puteti ajuta si pe mine cu operarea somajului tehnic? Daca fac simulare si operez celalalt tip de somaj tehnic simplu, mi se fac toate calculele in statul de plata, dar se ia in considerare si deducere personala (si am inteles ca nu trebuie in acest caz).

1.un salariat are un contract de munca cu timp partial, respectiv de 4 ore/zi, functia fiind de baza.

De la 16.03.2020 intra in somaj tehnic, pentru care i se cuvine o indemnizatie de 1.357 lei. Somajul tehnic reprezinta intreruperii activitatii angajatorului in baza art. Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin sms 10 euro + tva.

În ce condiții pot beneficia salariații de aceasta. (2) din codul fiscal, salariatul nu beneficiază de deducere personală deoarece are un venit lunar brut mai mare de 3.600 lei. Impozit pe venit (10%), cas (25%), cass.

Deducerea Personală In 2018 Limite Reguli De Calcul Theexperts Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.theexperts.ro/venituri-din-salarii-si-asimilate-salariilor/deducerea-personala-in-2018-limite-reguli-de-calcul
30/2020, partea reprezentând indemnizația de șomaj tehnic este asimilată veniturilor care nu sunt obținute la locul unde se află funcția de bază. Deducere personala oug 92/2020 asigurari de somaj decontarea un angajator solicita decontarea sumei de 41,5% conf. De ignatd345 » vin apr 23, 2021 12:40 pm.

Salariatul are dreptul la deducere personala la calculul impozitului la salariu pentru somajul tehnic?

In cazul intreruperii temporare a activitatii, fara incetarea raportului de munca, pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare, contractul individual de munca se. Apasati butonul alaturat plateste prin sms si. Clarificari privind acordarea banilor prin oug 92/2020 si oug 132/2020 neacordare deducere personala.

Alte detalii cu privire la indemnizația pentru șomajul tehnic. Am dat actualizare, in pontaj imi apar zilele respective cu 0 ore (corect). Somaj tehnic suportat de stat:

Deducere Personala 2018 Acordata Angajaților Cu Venituri Lunare Brute De Maximum 3 600 De Lei Info Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate
vizitati articolul complet aici : https://www.cabinetexpert.ro/2018-02-14/deducere-personala-2018-acordata-angajatilor-cu-venituri-lunare-brute-de-maximum-3-600-de-lei-info.html
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 15 apr 2020. 30/2020, cu privire la indemnizația pentru șomajul tehnic suportat din bugetul fondului de șomaj. Apasati butonul alaturat plateste prin sms si.

1 răspunsuri 208 vizualizări ultimul mesaj de septimiuv

Daca fac simulare si operez celalalt tip de somaj tehnic simplu, mi se fac toate calculele in statul de plata, dar se ia in considerare si deducere personala (si am inteles ca nu trebuie in acest caz). De la 16.03.2020 intra in somaj tehnic, pentru care i se cuvine o indemnizatie de 1.357 lei. In consecinta, deducerea personala nu este aplicabila.

Posting Komentar untuk "Deducere Personala Somaj Tehnic"